Jobba hos oss

RX3 växer och behöver fler skickliga arbetsledare, snickare, VVS-montörer! Vi söker också fler samarbetspartners! För alla tjänster nedan så söker vi serviceinriktade och erfarna nya medarbetare. Kvalitet, kompetens, och kreativitet, är viktiga nyckelord för oss.

Kontakta oss med din ansökan redan idag, mejla din ansökan till info@rx3.se!

Arbetsledare

Som arbetsledare jobbar du nära våra kunder och hantverkare. Du startar och driver projekt, gör mindre materialinköp, och vidarebefordrar information om arbetsuppgifternas innehåll och utförande.
Du säkerställer att arbetet sker effektivt och säkert, samt löser produktionstekniska problem tillsammans med snickarna. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker nära våra kunder.

Snickare

Du ska vara en skicklig hantverkare, ständigt fokusera på kvalitet, och alltid sätta kundens bästa främst. Vi vill att du har en bakgrund som hantverkare och har arbetat som snickare i ett par år. Som person är du självgående, har stor ansvarskänsla, och förmåga att identifiera behov av underhåll. B-körkort samt svenska i både tal och skrift är önskemål.

VVS-montör

Vi söker också en självständig VVS-montör (Rörmokare) till våra projekt. Vi har som krav att du som söker tjänsten innehar VVS-certifikat och B-körkort, det är önskvärt att du innehar certifikaten “Säker Vatteninstallation” och “Heta arbeten”.

Samarbetspartner

Driver du ett byggföretag i stockholmsregionen och vill samverka, kontakta oss! Vi har flera större pågående projekt och skulle kunna göra ännu fler kunder nöjda, om vi hittar rätt partner!

RX3 Stockholm AB
Telefon: 076-880 50 40 / 076-880 60 40
Organisationsnummer: 559063-0751
Godkänd för F-skatt