Smarta hem

Allt fler hemprodukter kopplas upp på nätet. Smarta, mobiltelefonuppkopplade lösningar för energistyrning, säkerhetslösningar, belysning, underhållning, och vanliga vitvaror, blir allt vanligare.

Vi kallar det för “Smarta hem” och vår erfarenhet är att det ger stora fördelar att tänka rätt och digitalt redan i samband med renoveringen. Slutresultatet gör det inte bara möjligt att kontrollera, styra, och anpassa ditt hem varsomhelst ifrån, med din mobiltelefon, utan du kan…

  • göra stora energibesparingar med rätt värmelösning
  • enkelt styra låsanordningarna hemma, öppna och låsa från varsomhelst
  • skapa helt unika belysningslösningar där alla lampor hemma kan ändra färg och styrka beroende omständighet
  • också välja att koppla ihop dina hemprodukter med till exempel Facebook, Instagram, eller Twitter. Ditt hem kan börja Facebooka automatiskt, eller beroende på vad dina vänner lägger upp på Instagram, så kan till exempel belysningen hemma ändra färg
  • …det är bara fantasin som sätter gränser

Våra “Smarta hem”-installationer bygger på produkter som använder standardprotokoll. Det innebär att du kan börja med en enkel basinstallation i samband med renoveringen, och sedan känna dig trygg i att du kan lägga till fler smarta lösningar allteftersom. Idag finns tusentals olika smarta produkter som fungerar på standardprotokollet som vi valt att använda.

Våra lösningar bygger främst på säker, robust, trådlös teknik men eftersom vi är hantverkare så kan vi välja snyggt dold trådburen teknik (till exempel till delar av hemmet där trådlös kommunikation fungerar sämre).

 

 

RX3 Stockholm AB
Telefon: 076-880 50 40 / 076-880 60 40
Organisationsnummer: 559063-0751
Godkänd för F-skatt